Birger Jarls Gymnasium i toppranking tredje året i rad

Omdömesplattformen SchoolParrot listar årligen de bästa gymnasieskolorna baserat på högst totalbetyg på skolans recensioner/omdömen. Denna årliga ranking har etablerat sig som en respekterad tradition och ett viktigt verktyg för både studenter och föräldrar i jakten på rätt gymnasieskola.

SchoolParrot står som Sveriges ledande plattform för skolomdömen, och listan är unikt sammanställd baserat på ärliga och verifierade recensioner från de som känner skolorna bäst – eleverna och deras vårdnadshavare.

Birger Jarls Gymnasium har för tredje året i rad både kvalificerat och klättrat på SchoolParrots årliga topplista över Sveriges och Stockholms bästa gymnasieskolor.

Denna gång på imponerande plats #36 i Sverige och enastående plats #5 i Stockholm!

”Det är viktigt att notera att denna lista inte bara speglar akademisk framgång, utan också elevens välbefinnande och tillfredsställelse – faktorer som är avgörande för en positiv och produktiv skoltid. Skolorna på listan är inte bara populära bland användarna utan visar också på en kontinuerlig standard av kvalitet och elevnöjdhet.” – Team SchoolParrot

Vill du också gå på ett av Sveriges bästa gymnasium i Stockholm? Ansök via knappen nedan eller läs mer om våra program och inriktningar inom samhälle, ekonomi och kriminologi:

Samhällsprogrammet
Ekonomiprogrammet
Kriminologikursen